JÄRVSÖKLACK

Jag och Sven roar oss relativt ofta med att besöka olika naturreservat. När vi flyttade till Järvsö blev det extra roligt att besöka de reservat som ligger nära huset. Förutom ett som ligger granngårds så har vi järvsöklack nära vilket vi besteg i helgen med vår kompis Amanda! 
Det var ett underbart väder och någonstans långt där nere ligger huset vi bor i. Under helgen köpte jag och Amanda 5 olika ostar bland annat på Stenegårds höstmarknad. Vi inhandlade även diverse grönsaker och en ostkaka som vi slurpade i oss till efterrätt på lördagen. Vi hittade även ekologiska bullar med en härligt knäckig smak. Dessvärre så hade min tilltänkta surkål möglat under sin surningsprocess. Surt!

INGEN NATTSUDDARE

Jo alltså, jag ska skylla ifrån mig. Hade möte på jobbet i går och pratade om att ta feedback. Att skylla ifrån sig var en av de dåliga sakerna man kunde göra när man fått feedback. Lets go!
Jag är kvällstrött, har alltid varit och nu har det eskalerat. Jag går och lägger mig nio kanske kvart över nio ALLA vardagar och de flesta helgdagar. En anledning till att det eskalerat skulle kunna vara att jag går upp halv sex. Jag hatar att vara trött (och inte ha möjlighet att sova eftersom man jobbar) och går jag och lägger mig nio, när jag ändå halvsover i soffan, så blir jag inte trött på dagarna. Detta innebär att kvällarna blir korta. Jag hinner liksom komma hem, sno ihop mat, surfa lite på nätet, lösa lite korsord och sen är det sängdags. DÄRFÖR hinner jag inte blogga så ofta och därför har jag inte så mycket att skriva om jämt.

MITT JOBB

Måndag morgon och helt plötsligt är det lite kylslaget i bilen. Helt plötsligt visar termometern 0 grader och helt plötsligt får jag ta på mig både extratröja, jacka, mössa och vantar. Hello hösten!


Jag har ett jobb som innebär många timmars utevistelse och många kilometers vandring, de flesta dagar. Idag var exakt en sån dag. I älgjaktstider gäller det även att klä sig färgglatt så man inte tas för att vara en älgoxe, vore så tråkigt.

USCH

Höhöm... harkel harkel!
 
Kära läsare.
Till att börja med, usch vad jag misskött uppdaterandet, usch.
För det andra, det här blir ingen blogg för endast fjärilar, det gick liksom inte.
För det tredje är min plan nu att börja blogga om annat också, typ mitt liv.
 
Så... det är ju en del som hänt faktiskt. Till exempel så har jag hunnit flytta från Umeå till Härnösand, från Härnösand hem till mamma och pappa, från mamma och pappa till Järvsö. Jo, jag bor nu i Järvsö eller Järschö som man säger här.
Ääääntligen har vi lyckats trassla oss ur lägenhetsspindelnätet och hyrt ett hus. Det är sant! Jag vill knyckla ihop mig själv till en liten boll av glädje. För det andra så har jag skaffat mig jobb och inte klippt mig. Jobbar som planerare så jag är mest ute och ränner i skogen.
 
Nog om detta. Ska damma av kameran, se om den fortfarande fungerar och kanske ge något smakprov på vad Järvsö har att erbjuda.
 
Hörs hej!

RSS 2.0