TROLLERI

Efter fyra veckor har min ryggvärk inte gått upp i rök så nu ska jag hjälpa den på traven: en sjukgymnast. Hoppas på trolleri och en hel-rörlig Ronja på torsdag. Lånade en värmekudde av Amanda igår och det var underbart, så underbart att jag somnar lite väl lätt när den varma, gosiga kudden värmer ryggen.
I helgen åker vi till Bergsjö - BRA!

EN FREDAG


SOLSEMESTER

Jag, min lillasyster och mamma for till Gran canaria en vecka och glassade. Vi bodde tjugo meter från stranden och hade sol och trettio grader varje dag. Kändes heeelt okej att åka ifrån ett regnigt Umeå men känns mycket bra att vara tillbaka hos favoriten igen.


TORSDAGSPUB

Igår cyklade jag och ett gäng kompisar till Skogis för torsdagspub. Drack en citrusdrink, åt pannkakor, men framförallt, spelade biljard. Det blev rafflande spännande, skulle jag och Therése spöa grabbarna? Men nej, i avgörandet så förlorade vi...


KAPA RYGGEN

Har haft sprängont i ländryggen i en vecka och blir det inte bättre snart så kapar jag nog av den. Nu laddar jag mest för utlandsresa och inlämning av fjärde arbetet.

SEGTISDAG

Idag var jag tvungen att ta på mig något blommigt för att dagen skulle kännas lite lättsammare. På lördag åker jag till Kanarieöarna förresten, känns helt okej (jippie!!!).


PLUGGTOFS PÅ HUVUDET SÅ ORDNAR SIG ALLT


SÖNDAGSMIDDAG MED GODINGAR

Träffade Amanda och Milla igår kväll och åt middag. Vi snodde ihop en fisksoppa med saffran på 20 minuter och pratade i fyra timmar. Perfekt fördelning av tiden tycker jag.


FÖRSTA HELGEN I OKTOBER


EJ GODKÄNT AV HÄLSOVÅRDSMYNDIGHETEN

Ja, också var det rapportskrivning. Grät en skvätt igår av utmattning och frustration men kom på benen efter mycket hjälp av Sven. Efter några intensiva dagar med datorarbete tyckte vi att idag efter inlämning var det äntligen dags att sanera vår boning. "Inte ens godkänt av hälsovårdsmyndigheten" var Svens kommentar och jag var beredd att hålla med men nu så, städat och klart. Bra, tack, hej och godnatt!


RSS 2.0