En vanlig dag



Snubblar nu i dagarna runt i spåren av Dagmar men ibland kommer det solglimtar som denna. Björkskog!



Man kan aldrig bli för säker!



Min bästa lillasyster löste lätt mitt problem med lång, jobbig lugg.

Söndag

Har haft en ljuvlig helg i Umeå. Nu väntar mer bra jobb, några bodybalance-pass, hos med familjen och vips så är det helg igen!


Umeå

Har haft en mycket slapp och solig dag på balkongen idag. Vi laddar mest för grillning ikväll med musik, fika och diskussion kring skogsbruksplanen Sven jobbar med. En superbra lördag!


Padd-mos



Var otäckt nära att trampa ner denna padda idag. Steppade några steg bakåt när jag fick syn på den och viskade krampaktigt "Eh, oj, nära!".

Imorgon åker jag till Sven. Äntligen!

Myrdag på jobbet





Kurs i naturvärdesbedömning dag 2





Exkursion på kulturpåverkad mark där vi fann Tibast (bild2). Jag vräkte i mig av den goda lunchen vilket resulterade i att jag bara orkade ett nudelpaket och en delicatoboll som jag faktiskt snodde ihop här om dagen. De är för övrigt slut nu. Synd!

Kurs i naturvärdesbedömning



En stabil söndag

Här sitter jag en söndag och, kanske inte längtar, men ändå inte gruvar mig för morgondagen. Jag ska få utbildning av självaste Drakenberg i naturvärdesbedömning. Fränt!




Mötte denna brutalt fantastiska tall en dag. Jag gapade i chock, la mig ner och beundrade den lite och gick sen vidare med en glad känsla i magen. Vad en tall kan göra.

Ledighet


Hade en supermysig dag på stan med dessa godingar.

Jobb

image description

Stockholm


Mot hälsingeskogarna.

Efter en mysig helg i Stockholm, med utgångspunkt från en fint belägen lägenhet på söder strax ovanför Skavlan, sitter jag nu på tåget med näsan mot hälsingeskogarna och jobb. Har än så länge långtgången vår utanför fönstret men förbereder mig på andra bullar vid resans slut.


Stockholm

Resan gick utmärkt. Hade turen att sitta mellan två affärskvinnor i planet och med deras självförtroende kom även mitt lugn. Det var lyxfredag och vi serverades västkustbiff med currysås och sallad. Jag snodde med mig ett korsord från flyget och sen plockade Sara upp mig och guidade mig rätt.


Resfeber

Har resfeber inför min första flygtur på egen hand. Vill inte hoppa på det där himla planet utan önskar mig hellre förmågan att kunna teleportera mig till Stockholm utan luftfärd. Trots detta så är det ju ändå värt det.

Om två timmar ska jag prova sushi för första gången.

Valborg på Holmön






RSS 2.0